AUTOMOTIVE & LUXURY EVENT 2017
Rue Cache Lannoy 7, Amougies

26 & 27 augustus 2017 - The ECO Edition

Onze exposanten Gratis pré-registreren

In samenwerking met de magazines:

Cuore Sportivo, British Heritage, Black Oval, My Land Rover Travel Magazine, Amazing In Motion by Lexus en Eco Driving Emotion.

Een premium life-style event met klassewagens als rode draad en middelpunt, da’s het Automotive & Luxury event 2017. ECO & 4x4 testritten, virtual reality challenges, fine food & drink tasting, exposanten met exclusieve producten & diensten, de mooiste classic cars... Het programma van 26 & 27 augustus 2017 in een notedop.

Navigeer door deze site en ontdek de diverse exposanten en activiteiten. Registratie is verplicht en gratis.

Onze exposanten

26 & 27 augustus 2017: Gratis toegang

Testritten tussen 12u00 en 19u00

We voorzien een shuttle service van de parking naar het evenement.

Elke bezoeker kan proefrijden met de beschikbare testwagens van de aanwezige merken, volgens beschikbaarheid.

Automotive News

2-Sleep: hoogstaande bedden uit natuurlijke materialen

zondag, 21 mei 2017

Lien Verwimp komt langs bij 2-Sleep in Heers voor een introductie van hoogstaande bedden uit natuurlijke materialen van Andy Collin.

Klik hier voor hun introductie filmpje.

eKart Gent, de totaalbeleving van het elektrisch karten.

vrijdag, 19 mei 2017

eKart Gent biedt de complete beleving voor iedereen die net dat tikkeltje meer wenst als teambuilding of bedrijfsactiviteit.
Zeg nu zelf, wat is er beter dan een wedstrijd racen met de collega’s na een lange werkdag? Of samen met de vrienden strijden voor de eerste plaats!

Scoop: Range Rover Evoque

donderdag, 18 mei 2017

Land Rover zit niet stil. De onthulling van de Range Rover Velar is nog maar goed en wel achter de rug, of er duiken al foto’s op van een volgende verrassing: de nieuwe generatie van de Range Rover Evoque.

Alfa Romeo: een nieuwe motor voor de Stelvio

donderdag, 18 mei 2017

Naast de Giulia is de Stelvio een ontzettend belangrijk model voor Alfa Romeo. De Italianen kunnen hun eerste SUV dan ook maar beter zo goed mogelijk uitrusten. Met een nieuwe motor bijvoorbeeld: de 2.2 JTDm-dieselmotor van 150 pk.

Juwelier Vanhoutteghem en Land Rover Gent Vernaeve slaan de handen in elkaar.

donderdag, 18 mei 2017

Ontdek in avant-première de nieuwe Range Rover Velar en de bijhorende Zenith El Primero Range Rover Velar Special Edition. Feestelijke preview op woensdag 24/05 van 16u tot 21u bij concessie Vernaeve Jaguar & Land Rover.
Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Seat Ateca Cupra

maandag, 15 mei 2017

Het prototype dat onze fotografen deze keer op de Nürburgring betrapten, zou wel eens de voorbode kunnen zijn van een sportieve Ateca: de Cupra.

BMW switcht naar Deezer en Napster

maandag, 15 mei 2017

Sinds kort biedt BMW een jaarabonnement aan om via een ingebouwde sim-kaart onbeperkt gebruik te maken van de muziekstreamingdiensten Napster en Deezer.

Mini John Cooper Works Countryman: de krachtigste Mini ooit?

maandag, 15 mei 2017

Mini neemt een heuse wereldpremière mee naar het autosalon van Shanghai: de Mini John Cooper Works Countryman. Volgens de Britten verpakt die de krachtigste motor die er ooit in een Mini gezeten heeft.

Exposanten Editie 2017