AUTOMOTIVE LUXURY EVENT 2017

26 & 27 augustus 2017 - The ECO Edition

Onze exposanten Gratis pré-registreren

In samenwerking met de magazines:

Maseratisti Belgi, Black Oval, My Land Rover Travel Magazine, Amazing In Motion by Lexus en Eco Driving Emotion.

Een premium life-style event met klassewagens als rode draad en middelpunt, da’s het Automotive Luxury event 2017. ECO & 4x4 testritten, virtual reality challenges, fine food & drink tasting, exposanten met exclusieve producten & diensten, de mooiste classic cars en ettelijke premium cadeaus te winnen... Het programma van 26 & 27 augustus 2017 in een notedop.

Navigeer door deze site en ontdek de diverse exposanten en activiteiten. Registratie is verplicht en gratis en u maakt als bezoeker kans op het winnen van één van de exclusieve cadeaus!

Onze exposanten

26 & 27 augustus 2017: Gratis toegang

Testritten tussen 12u00 en 19u00

Parkeren kan enkel op de verplichte parking naast het domein.

Elke bezoeker kan proefrijden met de beschikbare testwagens van de aanwezige merken, volgens beschikbaarheid.

Automotive News

Opel GT Targa

woensdag, 22 februari 2017

Opel kon met zijn meest recente conceptcar, de GT, op heel wat bijval rekenen. De kleine achterwielaangedreven coupé met driecilinder zou binnenkort dus in productie moeten gaan. Extra goed nieuws: er komt wellicht ook een Targa-versie.

De toekomstige Audi A6

maandag, 20 februari 2017

Met de nieuwe BMW 5-Reeks, de Mercedes E-Klasse en de Volvo S90 als gevaarlijke outsider is de strijd in het E-segment volop losgebarsten. De volgende die aan vernieuwing toe is, is de Audi A6. En daar zijn ze in Ingolstadt volop mee bezig…

Audi RS3: de grens van 400 pk bereikt!

maandag, 20 februari 2017

De Mercedes A45 AMG en BMW M2 zijn volop aan een vermogenswedloop bezig. Audi dient hen nu van antwoord: de vijfcilinder in de RS3 produceert voortaan 400 pk!

Lifestyle, Luxe en Lekker genieten…het Automotive & Luxury event met een grote 'A'

maandag, 20 februari 2017

De vierde editie van het Automotive Luxury event, dat doorgaat op 26 en 27 augustus in Airport Amougies begint stilaan vaste vorm te krijgen.

Het uit zijn voegen gebarsten event is uitgegroeid tot een hoogmis van top automerken, exclusieve reizen, kostbare oldtimers, luxueuze lifestyleproducten en lekkere proeverijen die ons het leven zo veel aangenamer maken.

Le DS7 Crossback betrapt in het verkeer

woensdag, 15 februari 2017

Een blog heeft een eerste foto gepubliceerd waarop je het koetswerkdesign van de nieuwe SUV van het merk DS te zien krijgt. Deze DS7 rust op het platform van de Peugeot 3008 en de 5008 en hij zou ook een nieuwe 1,5 liter dieselmotor met 130 pk krijgen.

Skoda Octavia RS 245: de ultieme RS!

vrijdag, 10 februari 2017

De naam laat niets aan de verbeelding over: het vermogen van de tweeliter viercilinder turbobenzine stijgt van 230 naar 245 pk. Met die cavalerie en 370 Nm aan koppel zet de Octavia vooral met DSG-7-automaat met dubbele koppeling stevige cijfers neer: 6,6 seconden voor de sprint naar 100 km/u.

Range Rover coupé: voor binnenkort

vrijdag, 10 februari 2017

Eind jaren 60 gebruikte Land Rover de “Velar”-benaming voor de allereerste prototypes van wat later de Range Rover zou worden. De naam maakt dus terug zijn opwachting, en zal nu verwijzen naar een luxueuze SUV-coupé die mikt op de Porsche Macan, BMW X6 en Mercedes GLE Coupé.

ZIPtuning Evergem & Houten gaan zelfstandig verder

donderdag, 09 februari 2017

Met het chiptunen van auto's hebben we door de jaren heen met het bedrijf ZIPtuning een ongekend grote en vertrouwde naam opgebouwd. Toch hebben de nieuwe eigenaren van ZIPtuning Evergem (België) en ZIPtuning Houten (Nederland) besloten om vanaf vandaag helemaal zelfstandig verder te gaan onder een andere naam. Dit alles om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn en om nog verder te specialiseren op het gebied van tuningen en toebehoren. Onder welke naam de vestigingen in Evergem en Houten verder gaan blijft nog even geheim. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Exposanten Editie 2017