AUTOMOTIVE LUXURY EVENT 2017

14 & 15 augustus 2017, Wortegem-Petegem

Onze exposanten Gratis registreren

In samenwerking met de magazines:

Maseratisti Belgi, Black Oval, My Land Rover Travel Magazine, Amazing In Motion by Lexus en Eco Driving Emotion.

Een premium life-style event met klassewagens als rode draad en middelpunt, da’s het Automotive Luxury event 2017. ECO & 4x4 testritten, virtual reality challenges, fine food & drink tasting, exposanten met exclusieve producten & diensten, de mooiste classic cars en ettelijke premium cadeaus te winnen... Het programma van 14 & 15 augustus 2017 in een notedop.

Navigeer door deze site en ontdek de diverse exposanten en activiteiten. Registratie is verplicht en gratis en u maakt als bezoeker kans op het winnen van één van de exclusieve cadeaus!

Onze exposanten

14 & 15 augustus 2017: Gratis toegang

Testritten tussen 12u00 en 19u00

Parkeren kan enkel op de verplichte parking naast het domein.

Elke bezoeker kan proefrijden met de beschikbare testwagens van de aanwezige merken, volgens beschikbaarheid.

Automotive News

Porsche Macan Turbo: 440 pk!

dinsdag, 20 september 2016

Porsche presenteert het “Performance”-pack, dat – zoals zijn naam doet vermoeden – de prestaties van de Macan Turbo opkrikt. Zo staat hij helemaal aan de top van het gamma!

Vier nieuwe modellen verwacht in het Bugatti-gamma

dinsdag, 20 september 2016

De geruchten rond de productie van de Galibier, het concept van de luxeberline die in 2009 werd voorgesteld, zwellen steeds verder aan. Naast dit project, onthulde de grote baas van het merk dat er nog drie andere ideeën worden gevolgd.

Mercedes onthult GLC 43 AMG Coupé in Parijs

dinsdag, 20 september 2016

Na de AMG-versie van de GLC SUV, biedt Mercedes nu ook een sportieve versie van de SUV Coupé. Op het menu staat nog steeds de V6 biturbo goed voor 367 pk.

Skoda onthult grote Kodiaq nu volledig

dinsdag, 20 september 2016

Na een lange communicatiecampagne waarin Skoda reeds enkele elementen van de Kodiaq toonde, onthult de Tsjechische constructeur nu eindelijk zijn grote SUV aan het publiek. Deze neef van de Volkswagen Tiguan onderscheidt zich door zijn lengte die tot 4,70 m oploopt en de mogelijkheid om tot 7 passagiers te herbergen.

Nieuwe Tesla Model S P100D is bliksemsnel!

maandag, 19 september 2016

Tesla lanceert een nieuwe versie van de Model S. In de ludicrous-modus spurt deze P100D in amper 2,5 seconden van 0 tot 96 km/u en de batterij zorgt voor een nog grotere autonomie van 613 kilometer. Dat zijn twee nieuwe records voor een productiewagen!

Bugatti Chiron wordt berline

maandag, 29 augustus 2016

Als Bugatti een nieuwe berline zou produceren op basis van de Chiron, waarop zou die dan gelijken? Dat is de vraag die de virtuele designer X-Tomi trachtte op te lossen.

Mazda RX-9 komt vanaf 2020

maandag, 29 augustus 2016

Een Japans magazine onthult dat het RX-Vision prototype wel degelijk zal leiden tot een seriemodel. Deze toekomstige RX-9, die gebruik zou maken van twee rotors, is echter niet voorzien voor 2020.

Onder deze Porsche Panamera schuilt een Cayenne Coupé

maandag, 29 augustus 2016

Van de toekomstige Porsche Cayenne zou ook een coupéversie moeten komen die het hoofd kan bieden aan de BMW X6. Tijdens testsessies werd zopas een prototype gespot van een nieuwe Panamera die erg hoog op zijn poten staat. Onder het koetswerk schuilt de technische basis van de toekomstige Cayenne Coupé.

Exposanten Editie 2017