In samenwerking met de magazines:

Cuore Sportivo, British Heritage, Black Oval, My Land Rover Travel Magazine, Lexus Magazine en Eco Driving Emotion.

Een premium life-style event met klassewagens als rode draad en middelpunt, da’s het Automotive & Luxury event 2017. ECO & 4x4 testritten, virtual reality challenges, fine food & drink tasting, exposanten met exclusieve producten & diensten, de mooiste classic cars... Het programma van 26 & 27 augustus 2017 in een notedop.

Navigeer door deze site en ontdek de diverse exposanten en activiteiten. Registratie is verplicht en gratis.

Onze exposanten

26 & 27 augustus 2017

Zaterdag van 12u–22u & Zondag van 12u-20u

Testritten tussen 12u00 en 19u00

We voorzien een shuttle service van de parking naar het evenement.

Elke bezoeker kan proefrijden met de beschikbare testwagens van de aanwezige merken, volgens beschikbaarheid.

Automotive News

Gaan Ferrari en Bugatti ook SUV’s maken?

donderdag, 20 juli 2017

Na Maserati, Bentley, Lamborghini en Rolls-Royce lijken nu ook andere prestigieuze constructeurs voor de SUV te bezwijken.

De toekomstige Porsche Cayenne

donderdag, 20 juli 2017

Ook al heeft de Cayenne nog maar pas een opsmukbeurt gekregen, toch is Porsche momenteel druk bezig met een nieuw model.

Hyundai Veloster N, de grote terugkeer?

dinsdag, 18 juli 2017

De Hyundai Veloster werd bij ons geen groot succes, ook al viel de Turbo-versie wel in de smaak. Toch geeft Hyundai de strijd niet op… en gebruikt het een logo dat de aandacht trekt.

Jaguar J-Pace, de SUV met 7 plaatsen?

donderdag, 06 juli 2017

Het aantal SUV’s neemt alsmaar toe, dus constructeurs brengen ook steeds meer hogere modellen uit. Inclusief Jaguar, dat het niet alleen bij de F-Pace wil houden.

 

Volkswagen Arteon: vergeet de Passat

donderdag, 06 juli 2017

Een “avant-garde gran turismo”. Zo moeten we volgens Volkswagen naar de Arteon kijken. De wat? De Arteon, de opvolger van de Passat CC. Al heeft deze nieuweling nog maar weinig gemeen met de Passat.

Ford Focus RS, met optioneel Performance Pack

woensdag, 05 juli 2017

De Ford Focus RS is ongetwijfeld een van de meest waanzinnige hot hatches van dit moment, met vierwielaandrijving en 350 pk. Ford Europe doet daar nu een Performance Pack bovenop.

 

Officieel: BMW Concept 8 Series

woensdag, 05 juli 2017

Recent bevestigde BMW de geruchten, maar nu gaat het doek er helemaal af. Van de conceptcar, tenminste: op het concours d’élégance in het Italiaanse Villa d’Este toonde BMW de Concept 8 Series.

 

Jaguar onthult een extreme XE met 600 pk!

woensdag, 05 juli 2017

Sinds zijn debuut in 2015 wachten we vol spanning op een opgepompte variant van Jaguars XE, die de BMW M3 en Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio het vuur aan de schenen kan leggen. Met deze “Project 8” ging Jaguar zelfs een stapje verder dan puur op onze vraag antwoorden.

 

Exposanten Editie 2017